1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ayça Ayçin Turan'dan Murat Boz açıklaması

Ayça Ayçin Turan Murat Boz'la aşk yaşadığı iddiası ve yarışacağı O Ses Yılbaşı programıyla ilgili ilk kez konuştu.

Ayça Ayçin Turan’dan Murat Boz açıklaması

Ayça Ayçin Turan yarın yapılacak olan O Ses Yılbaşı program çekimleri öncesi provaya giderken görüntülendi. Bağlı olduğu OnTalent Ajansı’ndan çıkarken soruları yanıtlayan Turan “Şimdi provaya gidiyorum” dedi. Güzel oyuncunun yarışmaya başta adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz, Beyaz’ın yerine jüri üyesi olacağı için katılmaktan vazgeçtiği gündeme gelmişti. Turan konuyla ilgili “Benim programımla, takvimimle alakalı bir şey vardı, onu uyduramamıştık ama sonra uydurduk. Katıldık, o arada siz yazmışsınız” dedi.

Ayça Ayşin Turan, Murat Boz’un da yalanladığı aşk iddiasıyla ilgili “Ben size sorayım, siz yazıp çiziyorsunuz” diye konuştu. Muhabirlerin “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” sözü üzerine ise  “Öyle bir şey yok arkadaşlar” açıklamasını yaptı. Turan, Murat Boz’un kendisi istediği için saç ektirdiği iddiasıyla ilgili de “Siz yazıyorsunuz, bunu  benim size soru sormam lazım. Neden böyle haberler yapıyorsunuz?” cevabını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını kendi rekorunu tekrarladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir