1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tansel Öngel’in yeni dizisi belli oldu

Tansel Öngel’in yeni dizisi belli oldu

O3 Medya’nın Show TV için çekeceği doktor dizisi “Yeni İstanbul”un hazırlıkları sürüyor. Çiğdem Bozali’nin yöneteceği diziyi Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kaleme alıyor. “New Amsterdam” adlı diziden uyarlanan projede hastalarına müşteri muamelesi yapan ve onları gereksiz ameliyatlara sokarak maddi kaynak elde eden bir hastaneye atanan ve bütün dengeleri değiştiren idealist bir başhekimin başarı hikâyesi anlatılacak.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden “Yeni İstanbul”un ilk anlaşılan oyuncusu başarılı aktör Tansel Öngel oldu. Öngel, dizinin başrol karakterlerinden Kalp Damar Cerrahı Baran’a hayat verecek.

Merakla beklenen dizinin başhekim Barış Güvener’i için ise “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe’yle görüşülüyor.Doğduğu hastaneye başhekim olarak atanan Barış, genç yaşta profesör olmuştur.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir