1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Selin Şekerci'nin gözyaşları: Oyunculukla barıştığım bir film oldu

Selin Şekerci Çağan Irmak imzalı "Sevda Mecburi İstikamet" filminin galasında gözyeşlarını tutamadı.

Selin Şekerci’nin gözyaşları: Oyunculukla barıştığım bir film oldu

Selin Şekerci Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filminin galasında gözyaşlarına hakim olamadı. Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun yer aldığı filmde çok duygulu bir baba kız hikâyesi anlatılıyor. Selin Şekerci “Tekrar barıştığım ‘İyi ki bu işi yapıyorum’ dediğim bir set geçirdim. Bizim filmimiz bir farkındalık filmi, biz sadece gerçek olanı anlatmaya çalışıyoruz.Umarım o gerçeği en pozitif şekliyle görürsünüz” dedi.

Şekerci sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çok mutluyum. Bu iyi ki bu mesleği seçmişim diyorum ama bazı oynadığınız roller vardır iyi kiye sebep olurlar bu iş gerçekten buna sebep oldu. Çok duygulandım. Çünkü bu hale gelmemin sebebi İyi ki bu mesleği yapıyorum. İyi ki İnsanların hayatına dokunabiliyorum”.
thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un Dokuz Oğuz dizisinin teaser afişi görücüye çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir