1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Yağız Behzat Ç. dizisinde

Özge Yağız Behzat Ç. dizisinde

blutv için çekilen fenomen dizi Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi akında sete çıkıyor.  Ortaks Yapım’ın imza attığı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Devrim Yalçın’ın yöneteceği, senaryosunu ise Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da dahil oldu.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ dizisine genç kuşağın gözde oyuncularından Özge Yağız da konuk oluyor. Güzel oyuncu her bölümde bir cinayetin işleneceği dizide Erdal Beşikçioğlu’yla karşılıklı çok etkili sahnelerde rol alacak. Kariyerindeki yükselişini başarıyla sürdüren Yağız yeni sezonda “Baba” dizisine devam edecek. Behzat Ç. dizisinin castını EU Medya – Mehmet Ertansel ve Esra Uslu yapıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir