1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in gençliklerini kimler canlandıracak?

Özcan Deniz ve Haluk Levent'e "Prestij Meselesi" filminde kimlerin hayat vereceği merak konusuydu.

Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in gençliklerini kimler canlandıracak?

Mahsun Kırmızıgül’ün müzik dünyasının büyük atak yaptığı 90’lı yıllarına ayna tutacağı “Prestij Meselesi” filmi büyük bir merakla bekleniyor. Kırmızıgül’ün “Senaryoyu tanrı yazdı” dediği film serisinin ilkinde efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik’i kurma hikâyesi etkileyici bir dille anlatılıyor. Filmde ünlü sanatçıyı oğlu Mahmut canlandıracak. Kırmızıgül oğluna bir süredir oyunculuk dersi aldırıyor. Ünlü sanatçı aynı zamanda oğluna bir dizi de yasak koydu. İmajını yenileyen Mahmut Kırmızıgül’ün ortalarda görünmesi yasak…

Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu’na hayat vermesi için tiyatro dünyasının en beyefendi oyuncularından Engin Hepileri’yle anlaşmıştı. Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Biran Damla Yılmaz gibi birçok ünlü ismi buluşturacak olan filmde Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in gençliğine kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu.

Mahsun Kırmızıgül’ün yüzlerce genç arasından yaptığı cast çalışması sonrası Özcan Deniz’in gençliğini Onur Gözeten, Haluk Levent’in gençliğini se Ali Erkin Acır canlandıracak.

 

Kırmızıgül genç oyuncularla sıkı bir ön hazırlık süreci geçiriyor. Filmin şampiyonlar ligi gibi olan kadrosunda başka sürpriz isimler de olacak. Film 2023 sinema sezonunun şimdiden en önemli projelerinin başında geliyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir