1. Anasayfa
  2. Dizi

Odegay Girişken hangi dizinin başrolü oldu?

Odegay Girişken hangi dizinin başrolü oldu?

Aynı zamanda oyuncu kişiliğiyle de tanınan Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken iddialı bir dizide başrol oynamaya hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu Kanal D’nin Focus Film imzalı “O Kız” dizisiyle el sıkıştı. Özlem Günhan’ın yöneteceği diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor.

Ay sonunda sete çıkması, ağustos ayında yayında olması planlanan dizide Ogeday Girişken, Ozan adlı internet fenomenine hayat veriyor. Bağlı olduğu ajansın evli patroniçesi Sitare Arkın’la da ilişkisi olan Ozan’ın hayatını lüks evine temizliğe gelen Zeynep allak bullak ediyor.

Dizide Ogeday Girişken’in partneri Zeynep’i genç yıldız Dilin Döğer canlandıracak. Ünlü aktör Erkan Petekkaya Zeynep’in çocuk zekasında olan babası Kadir’e hayat verecek. Dizide ayrıca  Ayten Uncuoğlu, Orhan Kılıç, Asiye Dinçsoy, Zeynep Sönmez, Münire Apaydın gibi birbirinden güçlü oyuncular var. “O Kız” dizisinde Sitare Arkın’a hayat verecek oyuncu ise henüz netleşmedi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir