1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Durul Bazan ile Ersin Korkut "Düğün Savaşı"nda başrolde

Durul Bazan ile Ersin Korkut kız isteme merasimini 3. Dünya Savaşı'na çeviren komedi hikâyesi “Düğün Savaşı” filminde buluşuyor.

Durul Bazan ile Ersin Korkut “Düğün Savaşı”nda başrolde

Yapımcılığını MGM Yapım Ersen Mercan, uygulayıcı yapımcılığını Atıf Erdoğan’ın üstlendiği “Düğün Savaşı” filminin oyuncuları okuma provasında bir araya gelecek. Senaryosu Kamuran Süner ve Suat Özkan’a ait olan, yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin’in oturduğu film, Trump, Putin ve Kim Jong-un’u aynı hikayede buluştururken ironileriyle adeta bir komedi şölenine dönüşüyor.

Film; Bursa’da bir sahil kasabasında yaşayan Faruk’un Gülizar’a olan imkansız aşkının sonucunda intihar etmek üzereyken Muhtar Hıdır’ın  araya girerek Trump’ı Mudanya’ya getirmesiyle yaşanan olayları konu alıyor.

Başrollerini Durul Bazan (Muhtar Hıdır) ve Ersin Korkut’un (Çeyizci Yasin Yolaç) paylaştığı filmin kadrosunda; Burak Satıbol (Hüseyin ve Trump), Ayhan Taş (Belediye Başkanı Dursun), Parla Şenol (Hatice Hocaoğlu), İnan Ulaş Torun (Faruk Hacıoğlu), Gizem Arıkan (Gülizar Hocaoğlu), Zeynep Gülmez (Şirin Keskin) yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nde Nursema’nın market alışverişi seyircinin tansiyonunu çıkardı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir