1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Caner Topçu ile Özge Yağız aynı projede buluştu

Caner Topçu ile Özge Yağız "Başka Türlü Aşk" adlı filmde başrolü paylaşacak.

Caner Topçu ile Özge Yağız aynı projede buluştu

Duy Beni dizisi yakın zamanda final yapan Caner Topçu ile Baba dizisi ekrana veda eden Özge Yağız aynı projede bir araya geliyor. İki başarılı oyuncu, Gain’den ayrılan ve kendi yapım şirketini kuran Tolga Afşin Kaya’nın yapımcılığı üstlendiği “Başka Türlü Aşk” filminde başrolü paylaşacak.


Sinema salonlarında yayınlanacak olan filmin senaristliğini Mehmet İlker Altınay ve Ümit Anaç yaptı. Yönetmen koltuğunda da fark yaratan projeleriyle tanınan Hande Türkel oturmuş. Filmin çekimleri ocak ayının ilk haftası başlayacak. Fenerbahçe aşkının buluşturduğu Dilek ve Cemil’in aşk hikâyesi etkileyici bir dille anlatılıyor. Filmde Cemil fanatik bir tribüncü, Dilek ise başta futboldan nefret eden bir genç kadın olarak karşımıza çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yazgı’nın başrol oyuncusu atv’nin iddialı dizisi “Tatlı Hayat, Acı Aşk”ta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir