1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bihter filminin yeni Behlül’ü kim olacak?

Bihter filminde Behlül’e kimin hayat vereceği merak konusu... İşte adaylar...

Bihter filminin yeni Behlül’ü kim olacak?

Aşk-ı Memnu efsanesi sürüyor. Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden ilk olarak 1975 yılında Halit Refiğ’in TRT için 6 bölümlük dizi olarak uyarlanan hikaye Ay Yapım tarafından da Hilal Saral’ın muhteşem rejisiyle 2008 yılında Kanal D tarafından yeniden dizi olarak seyirciyle buluşturulmuştu. Şimdi yıllar sonra Aşk-ı Memnu eserindeki Bihter karakterinin hikâyesi “Bihter” adıyla sinemaya aktarılıyor.

Filmi TAFF Pictures Netflix için çekecek. “Bihter” filminin başrolünde de Farah Zeynep Abdullah’ın olacağı açıklandı. Filmi de Farah Zeynep Abdullah’ın izlenme rekorları kıran filmi “Bergen”i yöneten Mehmet Binay ve Caner Alper çekecek. Hazırlıklarrı başlayan filmin senaryosu ise Merve Göntem imzası taşıyor.

Şimdi en çok merak edilen konu Behlül’ün kim olacağı… Mart ya da en geç nisan ayında sete çıkması planlanan film için kimlerin düşünüldüğü de konuşulmaya başlandı. Behlül rolü için düşünülen isimler arasında Ekin Koç, Serkan Çayoğlu, Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Halit Özgür Sarı, Boran Kuzum ve Deniz Can Aktaş var. Oyuncularla yapılacak deneme çekimlerinin ardından Behlül’e kimin hayat vereceği belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arka Sokaklar’ın ardından Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir