1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Alper Saldıran ile Algı Eke aynı filmde buluştu

Nasipse Olur’un yapımcısı Greenart/Vahdet Erdoğan’ın yeni filmi ‘Sil Baştan Kaynanam’ın Sivas’taki çekimleri tamamlandı.

Alper Saldıran ile Algı Eke aynı filmde buluştu

Başrollerini Algı Eke ve Alper Saldıran’ın paylaştığı ‘Sil Baştan Kaynanam’ filminin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Raşit Çelikezer, senaristliğini Barış Başar’ın üstlendiği filmde ayrıca Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter gibi sevilen oyuncular yer aldı. Yönetmen Raşit Çelikezer, “Beklediğimizden daha iyi hava şartlarıyla karşılaştık, Sivas’ın çok yardımsever ve içten bir halkı var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. O kadar rahatız ki ‘Filmin devamını hemen çekelim’ diye aramızda espri yapıyoruz. Bu sıcaklığın perdeye yansıyacağını düşünüyorum.  Kötü ya da sevilmeyen filmlerde emin olun ekip mutsuz çalışmıştır” dedi.

“Sivas’tan gelen tüm proje tekliflerine açığım”

Asuman Dabak “Ben kız tarafıyım. Karakterimin ismi Rasime… Klasik kız annesiyim, küçük küçük didişmelerimiz oluyor. Hikayemizin çok tatlı bir örgüsü var, eminim herkes sevecek” derken Ceylan karakterine hayat veren Algı Eke ise şunları şunları söyledi:

“Şehir dışında çok fazla projede bulunmuş bir oyuncu olarak, en rahat ettiğim şehirlerden biri Sivas. Sivas’tan gelen tüm proje tekliflerine açığım bundan sonra… Bayağı tarihi yerlerde çekim yaptık. Çok güzel resimler ortaya çıktı. 36 yaşındayım ve temmuz ayında hiç gece mont giydiğim olmadı. Burada giydim ve çok mutluyum. Çünkü sıcağı hiç sevmiyorum.”

Ünal rolünü canlandıran Alper Saldıran da baba tarafından Sivaslı olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

“Gerçekten çok iyi karşılandık. İnsanlar çok sıcak davranıyor.  En son Sivas’a 32 yıl önce gelmiştim, baba tarafından da Sivaslıyım. Kendimi Sivaslılar tarafından çok sahiplenilmiş hissediyorum. Bu çok ilginç ve daha önce yaşamadığım bir duygu. Terlemeden çalışmak da müthiş…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir