1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

İstanbullu Gelin’in 3 oyuncusu yıllar sonra buluştu

İstanbullu Gelin’in 3 oyuncusu yıllar sonra buluştu

Fenomen dizi İstanbullu Gelin’in 3 başarılı oyuncusu yıllar sonra aynı oyunda bir araya geldi. İpek Bilgin, Aslı Enver, Güven Murat Akpınar “Sırça” adlı oyunda buluştu. Cem Yiğit Üzümoğlu da oyunun kadrosunda yer alıyor. İbrahim Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı oyunun yapımcılığını BKM, Craft ve IdPro üstleniyor.

“Çok hassas, her an kırılabilir ve tam da bu yüzden her an kırabilir insanların hikayesi” mottosuyla sahnelenen oyun yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams imzası taşıyor.

Hira Tekindor tarafından çevrilen  Sırça, 22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapacak.

15 Şubat’ta biletleri satışa sunulacak olan Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini ise Ömer Sarıgedik yaptı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir