1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zuhal Olcay: Ajda Pekkan'ın çocukluğunu bilirim

Bu sezon Gecenin Ucunda dizisinde rol alan Zuhal Olcay sahne performansıyla kendisine hayran bıraktı.

Zuhal Olcay: Ajda Pekkan’ın çocukluğunu bilirim
Bu sezon Star TV’de ekrana gelen Gecenin Ucunda dizisinde rol alan Zuhal Olcay, Wyndham Kalamış Otel’in bünyesinde yer alan Ouzo Roof Restaurant’ta sahneye çıktı. Olcay hayranları, usta ismi dinleyip izleyebilmek için, mekanın tüm rezervasyonlarını kapattı. Zuhal Olcay, belini açıkta bırakan fuşya renkli bluzunu tamamlayan siyah etek kombin şıklığıyla göz doldurdu.
Sahne performansıyla hayranlık uyandıran Zuhal Olcay gece boyunca esprilerini ardı arkasına sıraladı: “Ben doğma büyüme Anadolu yakası çocuğuyum. Bütün gençliğim çocukluğum Fenerbahçe’de geçti, şimdi burada şarkı söylerken çok fazla hatırlamalarım oluyor… Kolay değil arkadaşlar, çok yıllar geçti, Ajda’nın çocukluğunu bilirim” deyince salon kahkahaya boğuldu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Yüsra Geyik’ten eski dizisi Arka Sokaklar’la ilgili açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir