1. Anasayfa
  2. Dizi

Zeynep Günay Tan Disney Plus’la anlaştı

Zeynep Günay Tan Disney Plus’la anlaştı

Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği Disney Plus sektördeki tüm dengeleri değiştirecek flaş hamlelerine devam ediyor.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “İstanbullu Gelin” ve son olarak “Kulüp” gibi dizi tarihinin köşetaşı işlerine imza atan Zeynep Günay Tan, “Disney Plus”la anlaştı. Başarılı yönetmen yaz başında yayın hayatına başlayacak olan dünyaca ünlü platforma proje çekecek. Öte yandan platformun el sıkıştığı yönetmenler arasında “Muhteşem Yüzyıl” ve “Vatanım Sensin” efsanesini çeken Taylan Biraderler de var.

Türkiye’nin önde gelen 15 star ismiyle anlaşan yapım şirketinin Engin Akyürek’li “Kaçış” dizisinin ilk sezon çekimleri geçen günlerde bitmişti. MF Yapım’ın Demet Özdemir (İlkin), Buğra Gülsoy (Tolga) ve Haftanur Sancaktutan’ı (Sinem) buluşturan “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin bu hafta yapılması planlanan çekimleri önümüzdeki haftaya kaldı.

Birçok efsane ismin dökü dramalarına imza atacak olan Disney Plus, bununla da yetinmedi ve yaklaşık 10 kişiden oluşan Türkiye’nin en önemli influencerlarıyla da özel bir anlaşma yaptı.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir