1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zengin Kız’a Çukur’dan bir oyuncu daha

Zengin Kız dizisinin ekibine usta bir oyuncu daha katıldı.

Zengin Kız’a Çukur’dan bir oyuncu daha

Medyapım’ın FOX için hazırladığı yeni iddialı dizi Zengin Kız’ın kadrosuna yine güçlü bir oyuncu katıldı. Deniz Akçay’ın Merve Girgin’in fikrinden yola çıkarak yazdığı dizide Alina Boz (Zeynep), Tarık Emir Tekin (Onur), Nazan Kesal (Şahika), Hazal Filiz Küçükköse (Neslihan), Tülin Ece (Ümit) ve Baran Bölükbaşı’nın (Yiğit) rol alacağı öğrenilmişti. Çukur dizisindeki Emmi rolüyle hafızalarda yer eden, son olarak Üç Kuruş’ta da oynayan Kadir Çermik’in de dizide Zeynep’in babasına hayat vereceği ortaya çıkmıştı.

“Kaybederek kazanırız, kazanarak kaybederiz”…

Son olarak Çukur’da da rol alan usta bir isim daha Zengin Kız’ın ekibine katıldı. Müfit Kayacan “Zengin Kız”ın önemli rollerinden Hamit’e hayat verecek. Büyük bir holdingin sahibi olan Hamit Köksal dizide Onur, Neslihan ve Ümit’in babasıdır. Onur (Tarık Emir Tekin), Hamit’in ilk evliliğinden olan oğludur ve aile içinde büyük bir iç savaş vardır. Zeynep de ilerleyen bölümlerde bu savaşın içine dahil olacak. Dizinin sloganı Lao Tzu’nun bir sözü; “Kaybederek kazanırız, kazanarak kaybederiz”…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir