1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma’da büyük bomba… Geri dönüyor

Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu geri dönüyor.

Yasak Elma’da büyük bomba… Geri dönüyor

FOX’un gözbebeği projelerinden Yasak Elma 6. sezonunda da büyük ilgiyle izleniyor. Medyapım’ın imza attığı dizinin bu yıl yeni bir gelişme olmazsa bitmesi planlanıyor. Ece Erdek Koçoğlu ile Betül Sevim’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizide sürprizler bitmiyor. Yurt dışı satışları da çok iyi olan dizinin ilk sezonlarında oynayan Sevda Erginci projeye geri dönüyor.

 


Dizide Yıldız’ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Erginci, Alihan’a hayat veren Onur Tuna’yla beraber senaryo gereği evlenip yurt dışına yerleşmişti. Kulislerde konuşulanlara göre Zeynep “Yasak Elma”ya boşanmış ve başka biriyle evlilik yapmış olarak dönecek. Ancak Zeynep’in dizide uzun soluklu kalmayacağı, konuk olacağı öğrenildi.
Öte yandan dizinin 150. bölümüne bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ünlü manken Aylin Arasıl konuk oyuncu olacak. Arasıl’ın “Leyla” karakterine hayat vereceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin’in yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir