1. Anasayfa
  2. Dizi

Yasak Elma’da başrol oyuncusu korona oldu, bölüm yetişmedi

Yasak Elma’da başrol oyuncusu korona oldu, bölüm yetişmedi
Beşinci sezonunda da seyircilerin büyük ilgiyle izlediği Yasak Elma dizisinin yeni bölümü yarın yayınlanmayacak. Dizinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu’nun ikinci kez koronaya yakalanmasının ardından sette yeni bir vaka daha çıktı.
Dizinin Çağatay’ı Berk Oktay’ın da korona test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Başarılı oyuncu önceki yıl sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber kovide yakalanmıştı. Başrol oyuncusunun korona olması dizinin yarın ekrana gelecek yeni bölümünün yetişmemesine neden oldu.
Dizinin elde bulunan stok bölümünün çıkan vakalar nedeniyle yayınlandığı, bu yüzden de ekibin 140 dakikayı her hafta stoksuz yetiştirdiği belirtildi. “Yasak Elma”nın yeni bölümü 21 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir