1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma dizisiyle ilgili 2 flaş gelişme

Yasak Elma dizisinin bu sezon sonu final yapması planlanıyordu.

Yasak Elma dizisiyle ilgili 2 bomba gelişme

Yasak Elma dizisi 6 sezondur seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Disney Plus’ın hangi yeni projeleri aldığı konusunda da yeni bilgiler edindim. Platform aynı bünyede olan FOX’un fenomen dizisi Yasak Elma’nın filmini yayınlayacak. Geçen yaz çekilmesi planlanan proje ekip çok yorgun olduğu için bu yıla ertelenmişti. Medyapım’ın filmi bu yaz çekeceği konuşuluyor.

Öte yandan Yasak Elma’yla ilgili kulislerde bir de bomba bilgi dolaşıyor. Fenomen dizinin bu sezon biteceği açıklanmış, başta Eda Ece olmak üzere oyuncular da bu bilgiyi teyit etmişti. Ancak resmi bir bilgi olmamakla beraber duayen yapımcı Fatih Aksoy’un hâlâ çok yüksek reytingler alan dizinin 7. Sezonu da çekmeyi düşündüğü öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kurtlar Vadisi Disney Plus’a mı satıldı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir