1. Anasayfa
  2. Dizi

Yalnız Kurt dizisi sete çıktı

Yalnız Kurt dizisi sete çıktı

Sinegraf Fim imzalı “Yalnız Kurt” dizisi bugün start aldı. M. Çağatay Tosun’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin Proje Tasarımı ve Konsept Danışmanlığını Osman Sınav’ın üstleniyor.

Senaryo süpervizörlüğünü Şevket Dedelioğlu’nun yaptığı diziyi Murat Koca ile Alper Erze yazıyor.

Hasan Deniz Yaran’ın “Altay Kurtoğlu”, Cihan Ünal “Davut Bahadır”ı canlandırdığı dizide Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin rol alıyor.

Yalnız Kurt, Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor.
Golyat; harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilik
yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ı gözden çıkaran atv’nin “Yalnız Kurt”u salı akşamları yayınlaması bekleniyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir