1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nda senarist değişikliği

İkinci sezon çekimleri haftaya başlayacak olan "Yalı Çapkını" dizisinin yazarı değişti.

Yalı Çapkını’nda senarist değişikliği

“Yalı Çapkını” dizisinin yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. Genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden Burcu Alptekin‘in imza attığı OGM Pictures imzalı dizinin sezon sonu gündeme gelen senaristinin ayrılacağı iddiası yalanlanmıştı. Ancak söylentiler yeni sezon başında yapımcının aldığı yeni karar nedeniyle gerçek oldu. Dizinin başarılı senaristi Mehmet Barış Günger ekibe veda etti. Günger’in yapım şirketinin başka bir projesini yazmaya başladığı öğrenildi.

Geniş bir fan kitkesi olan ülkemizin en saygın ve değerli oyuncularından Çetin Tekindor ile Şerif Sezer‘in de kadrosunda olduğu “Yalı Çapkını”nı artık Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay beraber yazacak. İki başarılı yazar son olarak Birkan Sokullu ile Ebru Şahin’i buluşturan “Yüzyıllık Mucize”nin ekibinde yer alıyordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hudutsuz Sevda”da çok önemli bir oyuncu değişikliği yaşandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir