1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisi kendi rekorunu kırdı

Yalı Çapkını aldığı 13.73 reyting bu sezon en çok izlenen dizi olma başarısını gösterdi.

Yalı Çapkını dizisi kendi rekorunu kırdı

“Yalı Çapkını” dizisi, bu sezon ekrana gelen diziler arasında en yüksek reyting sonucuna ulaşarak rekor kırdı.

Dün akşam 10. bölümü seyirciyle buluşan dizi Tüm Kişiler’de 13.73 , AB’de 11.19, ABC1’de de 12.56 reytingle tüm kategorilerde zirvede yer aldı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer’i buluşturan dizinin yeni bölümü yine heyecanlı anlara sahne oldu.

Burcu Alptekin’in yönettği, Mehmet Barış Günger’in ise kaleme aldığı dizide Suna’nın konaktan çıktığını haber alan Halis Ağa her şeyi öğrenince Suna’nın kendileriyle yalıda yaşaması için Kazım’ı ikna etti. Halis Ağa’nın torun isteğini tekrar dile getiren Ferit, Seyran’la yarım kalan masa tenisi maçını tamamladı ve maçı kazandı. Seyran’ın kendisini istememesini yediremeyen Ferit; Yusuf’u çağırarak ona Seyran’ı çok kızdıracak bir soru sordu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ateş Kuşları dizisine usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir