1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ulaş Tuna Astepe'li Hayat Bugün'ün yayın günü belli oldu

Ulaş Tuna Astepe'nin oynadığı Hayat Bugün dizisinin yayın günü merakla bekleniyordu.

Ulaş Tuna Astepe’li Hayat Bugün’ün yayın günü belli oldu

Hayat Bugün dizisinin merakla beklenen yayın günü belli oldu. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk  uyarlaması olan “Hayat Bugün” yayın tarihi açıklandı.

Dizi 19 Ekim Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak. Show TV’de ekrana gelecek olan dizide Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un başlıca rolleri paylaşıyor.

Hayat Bugün’de; Ulaş Tuna Astepe “Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener’’, (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü “Doç. Dr. Suzan Mayer” (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel “Doç Dr. Aras Erdem” (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir “Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu” (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen ‘’Prof. Dr. Andaç Sağlam” (Dr. Iggy Frome) ve Şerif Erol “Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov” (Dr. Vijay Kapoor) karakterleriyle ekranda olacaklar.

David Schulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali oturuyor. Uyarlama senaryoyu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mucize Aynalar’da hangi flaş oyuncular buluştu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir