1. Anasayfa
  2. Dizi

Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna flaş transfer

Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna flaş transfer

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı kitabından uyarlanan Kanal D’nin “Üç Kız Kardeş” dizisi otoritelerden tam not aldı.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin yönetmenliğini Eda Teksöz yapıyor. Senaryosunu Betül Yağsağan kaleme aldığı dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım ve Ece Baliç rol alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide son olarak oyuncu değişikliği yaşandı. Hakan rolüne 3. bölümden itibaren başarılı oyuncu Anıl Tetik hayat verecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir