1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Toprak Sergen'den yeni dizi

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde seyirciyle buluşan Toprak Sergen yeni projesinin çekimlerine devam ediyor.

Toprak Sergen’den yeni dizi

Toprak Sergen son olarak “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakmıştı. Ünlü aktör kısa bir aradan sonra TRT Dijital için çekilen dizinin adı “Süper Kahramanlar – Altay” dizisiyle anlaştı. T-World Entertainment’in yapımcılığını üstlendiği diziyi Ezel Akay yönetiyor. Toprak Sergen’in “Derviş”rolüne hayat verdiği dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizide ayrıca başlıca rolleri Alper Saldıran “Gazi”, Muhammet Uzuner “Hikmet”, Batuhan Bayar “Mete”, Elif Doğan “Su Kız”, Beste Kökdemir “Nazar”, Edanur Gülbudak “Meryem”, Cem Özer “Cezeri”, Aslı Sümen “Selin”, Begüm Birgören “Nuran”, Hakan Ummak “Nureddin”, Çetin Sarıkartal “Korel “, Fırat Doğruoğlu “Semir”, Asir Gündoğdu “Azad”,  Abdullah Cersel “Karabeyaz” canlandırıyor.  Dizinin çekimleri Konya’dan sonra Ürgüp’te devam edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kasaba Doktoru’na güzel oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir