1. Anasayfa
  2. Dizi

Teşkilat dizisinde bir flaş ayrılık daha

Teşkilat dizisinde bir flaş ayrılık daha

Tims&B’nin TRT1 için çektiği, güçlü kalem Ethem Özışık’ın ise yazdığı “Teşkilat” dizisinin bu hafta sezon finali çekiliyor. 48. bölümde sezon arası verecek olan dizinin finalinde yine flaş bir ayrılık yaşanacak.

Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta ve Tuncer Salman gibi ana castta yer alan ünlü isimlerin tek tek veda ettiği dizide ilk bölümden itibaren yer alan Ezgi Şenler de ekibe veda edecek.

Dizide Pınar karakterine hayat veren Şenler’in senaryodaki hikâyesinin sona erdiği öğrenildi. Teşkilat’ta başka hangi oyuncuların ayrılacağı ise merak konusu…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 11 Kasım 2023

    TRT 1 yönetim karar versin inşallah teşkilat 5 sezon versin bekliyorum 6 sezon sonu kadar uzatmaya devam edelim 2026 gelsin çabuk girsin yeni oyuncular istiyorum Mehmet Akif Alkurt Mehmet Korhan Fırat bey

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir