1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sipahi'den ilk tanıtım geldi

Kaan Yıldırım ile Özge Gürel'i buluşturan "Sipahi" dizisinin ilk tanıtım filmi yayınlandı.

Sipahi’den ilk tanıtım geldi

Show TV’de ekrana gelecek olan, yapımını CNP Film imzalı dizisi “Sipahi” yakında seyirciyle buluşacak. Yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı “Sipahi”nin nefes kesen ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ve kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alan diziden ilk görüntüler büyük beğeni topladı. Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen MİT ajanlarının hikayesini anlatan Sipahi, görkemli prodüksiyonuyla da dikkat çekti.


Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi’nin kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çöp Adam dizisinin yayını neden ertelendi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir