1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gonca Vuslateri'nin filminin yeni başrolü Sevda Erginci

Sevda Erginci Medyapım'ın Aile Tablosu filminde başrol oldu.

Sevda Erginci Gonca Vuslateri’nin filminin yeni başrolü

Gonca Vuslateri ile Doğacan Güneş Perkün’ün senaryosunu yazdığı “Aile Tablosu” filmi sil baştan yeniden çekilecek. Yeni yönetmeni Neslihan Yeşilyurt olan Medyapım imzalı filmin başrol oyuncuları da değişti. Filmden önce Ozan rolüne hayat veren Kubilay Aka ayrılmış, ardından da İrem karakterini oynayan Sinem Ünsal film çekimleri sarkınca ekibe veda etmişti. Son gelen haberlere göre filmin yeni başrol kadın yıldızı ödüllü oyuncu Sevda Erginci oldu.

Filmin yeni erkek oyuncusu ise başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz oldu. Ykaın zamanda Barış Akarsu Merhaba filminde rol alan Şaşmaz, Erginci’yle beraber “Aile Tablosu”nda evlilik hazırlığı yapan bir çifti canlandıracak. Film Gonca Vuslateri’nin kendi ailesinden esinlenerek yazdığı gerçek bir hikâyeden besleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’ne güzel oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir