1. Anasayfa
  2. Dizi

Sen Çal Kapımı’dan sonra yine buluştular

Sen Çal Kapımı’dan sonra yine buluştular

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i buluşturan Sen Çal Kapımı ekibi kamera arkasında da çok iyi anlaşmıştı. Sette çekilen eğlenceli görüntüler dizinin renkli konusu kadar ilgi çekmişti. MF Yapım imzalı dizi aylar önce ekrana veda etti. Ancak ekibi görüşmeye devam ediyor. Şüphesiz bunda yönetmen Altan Dönmez’in ekibe karşı gösterdiği sıcak yaklaşımın da etkisi var.

Altan Dönmez son olarak NGM Medya’nın beIN CONNECT için hazırladığı “Hayaller ve Hayatlar” dizisini çekmeye başladı. Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat, Ekin Mert Daymaz, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ve Özge Özacar oynuyor. Dizinin kadrosuna son olarak Sen Çal Kapımı dizisin Seyfi’si Alican Aytekin katıldı. Aytekin Dicle’nin (Özge Gürel) ofisteki yakın arkadaşı Cihan’a hayat veriyor. Böylece Altan Dönmez eski oyuncusuyla yeniden bir araya gelmiş oldu. Öte yandan Dönmez bir yandan da Kerem Bürsin’le ortak çekeceği sinema filmleri üzerinde çalışıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir