1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Selahaddin Eyyubi dizisiyle ilgili 2 yeni haber  

İlhan Şen'in başrolünü oynadığı Selahaddin Eyyubi dizisiyle ilgili yeni gelişmeler var.

Selahaddin Eyyubi dizisiyle ilgili 2 yeni haber   

İslam dünyasının önemli kahramanlarından Selahaddin Eyyubi’nin hikâyesini anlatan dijital dizinin hazırlıkları sürüyor. Akli Film ve Ansari Shah Film‘in ortak yapımcılığını üstlendiği beIN CONNECT için çekilecek projede Selahaddin Eyyubi’yi İlhan Şen canlandıracak. Kurulan dev platoda çekilecek olan dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu. Son olarak “Teşkilat” dizisini çeken Burak Müjdeci, şimdi de Selahaddin Eyyubi’yi yönetecek.

Gülsim Ali’nin ayrılığının ardından yeni kadın başrol oyuncusu için arayışın devam ettiği Türk ve Pakistan ortak yapımı dizinin başrol oyuncu kadrosuna yakışıklı oyuncu Doğan Bayraktar katıldı.

Bayraktar’ın adı son olarak “Teşkilat” dizisi için geçmiş ancak Murat Yıldırım’ın diziye dahil olmasıyla yakışıklı oyuncu gelen yeni teklifleri değerlendirmeye almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde flaş gelişme… Yeni dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir