1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahmaran'da Meli Bendeli'nin "Benden alındı" dediği rolü kim oynadı?

Meli Bendeli etek giydiği için Şahmaran'daki rolün kendisinden alındığını açıklamıştı.

Şahmaran’da Meli Bendeli’nin “Benden alındı” dediği rolü kim oynadı?
Şahmaran dizisi geçen cuma Netflix’te seyirciyle buluştu. Geçirdiği değişimle adından söz ettiren Meli Bendeli de dizide rol almak üzereyken Adana Film Festivali’nde etek giydiği için kadro dışı kaldığını belirtmişti.
Bendeli attığı tweet’te “Bu yeni çıkacak Netflix yapımı Şahmaran dizisinde, bana rol verilmişti. Ama beni dışarda etekle gördüklerinden?? (şaka gibi) rolü geri aldılar. Sözleşmeden dönüldü. İşte ülkedeki sanat camiası. İşte size yeni Netflix işi. Hak yiyenin hakkı olmasın dilerim” demişti.
Bendeli’nin Şahsu’nun (Serenay Sarıkaya) dedesi Davut’un (Mustafa Uğurlu) gençliği rolü için görüştüğü öğrenildi. Rolü “Şahmaran”da Beran Soysal canlandırdı. Soysal efsane dizi İçerde’de de Mustafa Uğurlu’nun hayat verdiği Yusuf müdürün oğlu Gökhan’ı oynamıştı.
thumbnail
Önerilen Yazı
Mahsun Kırmızıgül’den filme açılan davayla ilgili ilk açıklama: Çok üzücü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir