1. Anasayfa
  2. Dizi

Pazar gününe Yargı geldi, Çember’in durumu ne olacak?

Pazar gününe Yargı geldi, Çember’in durumu ne olacak?

Kanal D, 4 bölümlük mini polisiye dizi Çember’i pazar akşamları yayınlamaya başlamıştı. Sektörün duayen isimlerinden usta yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’un imza attığı “Çember” serisinin ilk 2 bölümü yayınlandı.

Yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber ise kanal pazar akşamlarına Ay Yapım’ın çektiği Yargı dizisini yayınlama kararı aldı. Bunun üzerine Çember’in durumu merak konusu oldu.

Gelen haberlere göre tekrar bölümleri de büyük ilgi gören Ans Productıons& Evrensel Fılms’in yapımcılığını üstlediği fenomen polisiye dizinin devamı için de Kanal D ile Abdullah Oğuz el sıkıştı.

Her bölümü ayrı bir hikâye üzerine kurulu olan dizinin çekilen ve yeni çekilecek bölümlerinin ilerleyen tarihlerde ekrana gelmesi planlanıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir