1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca'ya sette sürpriz kutlama: 39 yaşındayım

Oktay Kaynarca'ya sette sürpriz yaş günü kutlaması yapıldı.

Oktay Kaynarca’ya sette sürpriz kutlama: 39 yaşındayım

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’ya ekip arkadaşları sürpriz bir yai günü kutlaması yaptı. Şekerden maketinin yer aldığı pastayla çekimin gerçekleştiği yere gelen set ekibi, oyuncuya duygusal anlar yaşattı. Dilek dileyip pastayı ekip arkadaşlarıyla birlikte kesen Kaynarca, “Bugüne kadar yaptığımız her işte ekip olmayı başarmaktan gurur duyuyorum. Bize dışardan bakan imrenerek bakacak dedim şaşırmadım, yanılmadım her seferinde olduğu gibi bu seferde kocaman bir aile olduk. Çok güzel işlere imza attık. Bu ekip ruhunu bize yaşattığınız için kendinizle gurur duymalısınız. Ben sizi alkışlıyorum” diyerek ekibine teşekkür etti.

57. yaşını geride bırakan Oktay Kaynarca, “Ben kendi adıma çok güzel bir ömür geçirdiğim hep de söylerim. Allah bana güzel bir ömür bahşetti. Güzel bir hayatım oldu. Bundan sonra daha güzel yapmaktan başka bir gayem yok. Kimlikte 58 oldum ama hala 39 yaşındayım” diyerek pastasının mumlarını üfledi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Araz’ından Yalı Çapkını’nın Ferit’ine gönderme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir