1. Anasayfa
  2. Dizi

Oktay Kaynarca yapım şirketinin adını açıkladı

Oktay Kaynarca yapım şirketinin adını açıkladı

6 sezon boyunca “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” (EDHO) dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca’nın yeni projesi büyük merak konusu… Ünlü aktör EDHO’nun şok bir kararla yayından kaldırılmasının ardından gelen teklif üzerine yeniden atv ile yoluna devam etme kararı almıştı.

Bu kez yapımcılığını kendisinin üstleneceği dizi için kolları sıvayan Kaynarca’nın dün Kalamış Marina’dan paylaştığı fotoğraf büyük heyecan yarattı. Oktay Kaynarca, Ercan Saatçi, Onur Tan, Tarkan Karlıdağ ve Seyfi Şahin’le birlikte yaptığı paylaşımın altına “Güzel Adamlar” yakında yazdı. Ünlü oyuncunun yeni dizisinin adını açıkladığı sanıldı.

Ancak usta aktör yapım şirketinin isminin “Güzel Adamlar” olduğunu açıkladı ve şirkette Onur Tan ve Seyfi Şahin’le beraber 3 ortak olduklarını belirtti. Güzel Adamlar’ın müzik direktörlüğünü Ercan Saatçi, genel koordinatörlüğünü ise unutulmaz dizilerin yaratıcısı Tarkan Karlıdağ yapacak.

Öte yandan Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynayacağı yeni sezonda erkana gelecek dizisinin senaryo çalışmaları devam ediyor. Onur Tan dizinin ilk 5 bölümünü çekecek ve daha sonra sonbaharda şirketin diğer işleriyle ilgilenecek. Kaynarca’nın yine kısa sürede fenomen olacak bir diziyle seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir