1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

O Kız'ın başrolüne Kamuran Akkor'un torunu seçildi

Kanal D'nin Content House imzalı dizisi O Kız'ın başrol Ozan karakteri sonunda belli oldu.

O Kız’ın başrolüne Kamuran Akkor’un torunu seçildi

Kanal D’nin Content House imzalı yeni dizisi O Kız’ın okuma provası yapıldı. Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturacağı dizinin senaryosunu Sırma Yanık yazıyor. Zengin bir oyuncu kadrosu olan dizide sosyal medya fenomeni Ozan karakterini kimin hayat vereceği merak konusuydu. Rolün sahibi Cengiz Orhonlu oldu. Orhonlu aynı zamanda değerli ses sanatçılarımızdan Kamuran Akkor’un da torunu…

Güçlü oyuncu kadrosu

Dizide Erkan Petekkaya (Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma) ve Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir