1. Anasayfa
  2. Dizi

Murat Boz’a flaş partner  

Murat Boz’a flaş partner   

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da beğeni toplayan Murat Boz, yeni bir sinema filmi anlaşması yaptı. Daha önce “Hadi İnşallah”, “Kardeşim Benim”, “Dönerse Senindir” ve “Öldür Beni Sevgilim” gibi sevilen filmlerde ve son olarak Netflix’in 28 Temmuz’da seyirciyle buluşacak “Zeytinağacı” adlı dizisinde rol alan Boz, 03 Medya’yla anlaştı.

Boz’un yeni filminin adı “Rüyanda Görürsün”… Filmin yönetmenliğini daha önce “Merve Kült” filmini yöneten Cemal Alpan yapacak. Senaryosunu güçlü kalem Umut Açıkalın’ın yazdığı filmde Boz’un partnerini ise çok güzel ve başarılı bir oyuncu canlandıracak; Burcu Özberk…

Film aynı zamanda ülkemiz pazarına girmeye hazırlanan dijital platform Amazon’un da ilk yerli projesi olma özelliğini taşıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 12 Temmuz 2022

    Hayat da bunlara güzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir