1. Anasayfa
  2. Dizi

Menajerimi Ara’nın yıldızından iddialı proje

Menajerimi Ara’nın yıldızından iddialı proje
“Menajerimi Ara” dizisinde hayat verdiği Dicle karakteri Ahsen Eroğlu için bir dönüm noktası oldu. Star’da ekrana gelen diziyle beraber oyunculuk yeteneği daha da ön plana çıkan Eroğlu’nun bir süredir çekileceği konuşulan yeni projesinin detayları sonunda ortaya çıktı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre Ahsen Eroğlu O3 Medya’nın “Merve Kült” adlı dijital filmiyle anlaştı. Proje Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlandı.
Çekimleri mart sonunda başlayacak olan filmin yönetmenliğini Cemal Alphan yapacak. “Merve Kült” filminin senaryosu da hem kitabın yazarı, hem de filmin yönetmeninin ortak imzasını taşıyor.
Ahsen Eroğlu’nun filmdeki partnerini ise Ozan Dolunay canlandıracak.
Filmde Eroğlu “Merve”yi, Dolunay “Anıl”ı canlandıracak. Merve’nin annesi Nevra’yı ise usta oyuncu Zuhal Olcay oynayacak. Olgun Toker ise Şehmuz karakterine hayat verecek. “Merve Kült” filmi Netflix’te seyirciyle buluşacak. Filmde büyük bir şirketin PR bölümünde kariyer yapmış Merve Kültür’ün renkli ve sorgulatan hikâyesi sinemaya aktarılacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir