1. Anasayfa
  2. Dizi

Menajerimi Ara’nın yıldızı Alparslan’da

Menajerimi Ara’nın yıldızı Alparslan’da

1048 – 1071 yılları arasında Sultan Alparslan’ın Anadolu’yu fetih sürecini anlatan Akli Film imzalı “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisi pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

Barış Arduç’un Sultan Alparslan’ı oynadığı, Fahriye Evcen’in ise Akça Hatun’a hayat verdiği dizide Sarp Levendoğlu; Romen Diyojen, Gizem Karaca ise Evdokya rolleriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Emre Konuk’un hem yapımcılığını, hem de senaristliğini üstlendiği diziyi Sedat İnci yönetiyor.

Mehmet Özgür, Korel Cezayirli, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Mim Kemal Öke, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal, Toprak Sergen, Ogeday Girişken, Metehan Şahiner, Esra Kızıldoğan ve Onur Ayçelik’in de rol aldığı dizinin kadrosuna son olarak Bedir Bedir katıldı.

Geçen sezon “Menajerimi Ara”da oynadığı Bekir karakteriyle beğeni toplayan Bedir Bedir, “Alparslan: Büyük Selçuklu”nun 4. bölümünde ekibe dahil olacak. Başarılı oyuncu dizide Selçuklu Şehzadesi Human karakterini canlandıracak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir