1. Anasayfa
  2. Dizi

Kuruluş Osman’da bomba ayrılık

Kuruluş Osman’da bomba ayrılık
Burak Özçivit’in Osman bey karakteriyle başrolünü oynadığı atv’nin “Kuruluş Osman” dizisi 3. sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Bozdağ Film’in patronu Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği proje, her çarşamba reytinglere damgasını vuruyor.
Dizi her hafta Serhat Kılıç, Yıldız Çağrı Atiksoy, Didem Balçın, Erkan Avcı, Seda Yıldız, Yıldıray Şahinler, Özge Törer ve Burak Çelik gibi çok sayıda başarılı oyuncusuyla da oyunculuk şovuna sahne oluyor.
Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği dizide flaş bir ayrılık yaşanacak. Dizinin ana karakterlerinden Göktuğ’a hayat veren Burak Çelik fenomen diziye veda edecek. Ölerek diziden ayrılacak olan Çelik’in bu yaz çekeceği yeni projesi de merak konusu oldu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir