1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nurgül Yeşilçay ve Özge Gürel'den Kızılcık Şerbeti ekibine destek

Nurgül Yeşilçay ve Özge Gürel Gold Film'in "Kızılcık Şerbeti" dizisiyle ilgili RTÜK'ün verdiği 5 kez yayın durdurma kararına tepki gösterdi.

Nurgül Yeşilçay ve Özge Gürel’den Kızılcık Şerbeti ekibine destek

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK tarafından kadına şiddet gerekçesiyle verilen 5 kez yayın durdurma kararına tepki yağdı. Dün gece twitter’da açılan “RTÜK Kızılcık Şerbeti Dokunma” etiketine destek yağdı. Dizi sektöründe derin bir sessizlik varken Emre Kınay’ın ardından 2 ünlü kadın oyuncu Nurgül Yeşilçay ile Özge Gürel de Kızılcık Şerbeti dizisindeki meslektaşlarına destek oldu. Yeşilçay “RTÜK Kızılcık Şerbeti Dokunma” etiketini paylaştı.

Özge Gürel de attığı tweet’le RTÜK’ün kararına tepki gösterdi ve “Kadına şiddeti dayatmalara, kısıtlamalara bahane etmek mi! Atılması gereken adımları hepimiz biliyoruz ve dizi yasaklamak bunlardan biri değil. RTÜK Kızılcık Şerbeti Dokunma…” dedi.

Öte yandan “Kızılcık Şerbeti” dün Total’de 9.27 reytingle 2. oldu, AB’de 12.14, ABC1’de ise 13.12 reytingle zirvede yer aldı. Show TV pazartesi sabahı RTÜK’ün kararına itiraz edecek. İtiraz sonucu merakla bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir