1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde flaş gelişme... Yeni dizi geliyor

“Kral Kaybederse” dizisinden senaryo yüzünden ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgili kulislerde flaş bir bilgi dolaşıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde flaş gelişme… Yeni dizi geliyor

Kıvanç Tatlıtuğ, başrolünü Beren Saat’le paylaştığı “Last Call For İstanbul” filminin çekimlerini geçen haftalarda tamamladı. Herkes yakışıklı aktörün “Kral Kaybederse” dizisiyle ekrana dönmesini bekliyordu. Ancak Tatlıtuğ, dizide oynamaktan vazgeçti. Bu kararını da OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’a geçen günlerde iletti.
Bu arada ilginç bir iddia ortaya atıldı. Tatlıtuğ’un bölüm başına 1,5 milyon TL para istediği ve yapımcı bu rakamı ödemek istemediği için de Tatlıtuğ’un projeden ayrıldığı iddia edildi. Ancak bu iddia asılsız çıktı.
Tatlıtuğ’un yapımcıyla yurtdışı satışını da kapsayan ücreti konusunda çok önceden zaten anlaştığı öğrenildi. Tatlıtuğ’un diziyi bırakmasının tek sebebinin senaryo olduğu biliniyor. Senaryo bir türlü kendisine iletilmeyince ünlü oyuncu daha fazla beklemek istemedi.

Bu arada son günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgili flaş bir iddia kulislerde konuşuluyor. Oyuncunun Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’dan Show TV’nin “Aile” dizisindeki Aslan rolü için bir kez daha teklif aldığı konuşuluyor. Tatlıtuğ’un senaryosu Hakan Bonomo imzası taşıyan dizi için ilk teklif alan oyuncu olduğu ortaya çıktı. O dönem Kral Kaybederse’nin senaryosunu beklediği için teklifi kabul etmeyen Tatlıtuğ’un şimdi “Aile” dizisini yeniden gündemine aldığı ve görüşme yapacağı belirtiliyor.
Aile dizisini Kerem Çatay, istediği castı kuramayınca bir süre ertelemişti. Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu gibi muhteşem oyunculardan oluşan isimlerin adının geçtiği diziyle ilgili yeni gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece En İyi Kadın Oyuncu seçildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir