1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyir Yaran İspanyol Semana dergisinde

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyir Yaran İspanyol Semana dergisinde

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyir Yaran İspanyol Semana dergisinde

“Kardeşlerim” dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın ünlü projenin yayınlandığı İspanya’da da yayılıyor. Başarılı oyuncu İspanya’nın ünlü dergilerinden Semana’ya özel röportaj verdi ve hakkında merak edilen soruları yanıtladı. İşte o röportajdan konu başlıkları:

,

  • Doruk Atakul çok özel bir karakter, başta sadece yakışıklı, zengin ve kendini beğenmiş gözükse de zamanla karakterin derinliği ve insani hisleri ortaya çıkıyor. Karakterin kendini tanıma ve gelişme süreci çok güzel bir hikâye örgüsüyle işleniyor ve Doruk günün sonunda betimleyici özelliklerin hepsini yitirerek başka bir karaktere dönüşüyor.
  • Bazen sinirli olduğum zamanlardaki sivriliğim ve üslup biçimim Doruk’a benziyor. Sinirli hallerimizi benzetiyorum diyebilirim…
  • Eğer Doruk arkadaşım olsaydı ona biraz daha sakin olmasını ve olaylara tepkilerini ani vermemesi gerektiğini söylerdim. 2 kere düşün, 1 kere davran…
  • “Kardeşlerim”in öncelikle ülkemiz dışında da seyrediliyor olması benim için çok büyük bir gurur sebebi. Çok mutluyum ve hayalimi 2-3 sene önceden yasıyor gibiyim. Bu kadarını hayal etmemiştim ama buna benzer hayallerim vardı. Özellikle İspanya özelinde çok hayal kurmuştum ama bunların gerçekleşmesi için zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Mutlu ve heyecanlıyım.
  • Doruk’la ilgili her zaman güzel geri dönüşler alıyorum, babama (Akif Atakul) dikkat etmem gerektiğini söylüyorlar ve Asiye’yle çok yakıstığımızdan bahsediyorlar.
  • Yazgı çok yetenekli ve şahane karaktere sahip bir insan. Onunla oynamak benim için büyük bir zevk, her sahnemizin tadını çıkartmaya çalısıyoruz ve yardımlaşarak birbirimize destek oluyoruz. Asiye hikayemizin prensesi. Hikayemize ve ona peri masalı diyorum.
  • Çapkın bir erkek değilim, işime ve kariyerime odaklıyım.
  • Oyunculuk sahane bir meslek, kim istersen o olabiliyorsun ve kimse sana deli demiyor. Kendimi keşfettigim işi yapıyorum, mesleğimi çok seviyorum ve bu yolculukta kendimi keşfediyorum.
  • Oyuncu olmasaydım futbolcu ya da psikolog olmak isterdim.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir