1. Anasayfa
  2. Dizi

Kapımdaki Düşman geliyor

Kapımdaki Düşman geliyor
Medyapım FOX için yeni bir proje hazırlıyor; adı Kapımdaki Düşman… Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin bugün okuma provası yapılıyor. Dizide eşinin şirketinde CEO olan Doruk’un ihanetle sınandığı nefes nefese bir hikâye konu alınıyor. Dizide Doruk’u İsmail Demirci, eşi Ceyda’yı Hatice Şendil oynayacak. Ceyda’nın arkadaşı sandığı Damla “Kapımdaki Düşman”ın kilit karakteri olacak.
Sera Kutlubey’in hayat vereceği Damla, Ceyda’nın kapı komşusu olacak. Her şey normal seyrinde ilerlerken Damla’nın Doruk’un metresi olduğu ortaya çıkacak.
Kapımdaki Düşman’da Ceyda’nın annesi Şahika’ya ise usta oyuncu Perihan Savaş hayat verecek. Şahika aslında hiç gözü tutmadığı halde damadı Doruk’a kızı ve 2 torununun hatrına dayanmaktadır.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir