1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kaan Yıldırım'lı Sipahi dizisine bomba oyuncu

Kaan Yıldırım'ın başrol oynayacağı macera - aksiyon dizisi Sipahi'ye flaş bir oyuncu katıldı.

Kaan Yıldırım’lı Sipahi dizisine bomba oyuncu

Kaan Yıldırım’ın başrolünü oynayacağı “Sipahi” dizisinin hazırlıkları sürüyor.  Show TV’de yayınlanacak olan diziyi Ali Doğançay yazıyor. CNP Film – Mehmet Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği “Sipahi”nin 12 Eylül’de sete çıkması planlanıyor. Kaan Yıldırım dizide istihbarat teşkilatının son yıllarda yetiştirmiş olduğu en yetenekli
saha adamı olan Korkut Ali Türkoğlu’na hayat verecek. Her şey Türkoğlu’nun Bulgaristan’da aksiyon ve zeka
dolu bir operasyon sonrasında önemli bilgiler içeren bir telefonu ele geçirmesiyle başlayacak.  Gizli bilgiler içeren telefonda Korkut Ali Türkoğlu’nun rastladığı iki isimden biri; Goran Losic’tir.

İşte o isme hayat verecek oyuncu belli oldu. MİT’in masasındaki isim olan Goran’a başarılı oyuncu Sinan Tuzcu hayat verecek. Tuzcu yakın zamanda da yine aynı yapım şirketinin ‘49’ adlı filminde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’la beraber rol almıştı. 49 filminin yönetmenliğini de Hakan İnan yapmıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir