1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İTÜ öğrencilerinden Hasan Can Kaya'ya çifte ödül: Travmalarınıza gülün

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilen 15. İTÜ İMK Sosyal Medya Ödülleri kapsamında "En İyi Komedyen" ve "En İyi Komedi Programı" ödüllerine layık görüldü.

İTÜ öğrencilerinden Hasan Can Kaya’ya çifte ödül: Travmalarınıza gülün

“Konuşanlar” ile komedi dünyasının en çok konuşulan ismi olan Hasan Can Kaya, yeni sezon bölümleriyle Disney+ ekranında seyirciyle her cuma buluşmaya devam ediyor. Ünlü komedyen aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Kaya, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirilen 15. İTÜ İMK Sosyal Medya Ödülleri kapsamında “En İyi Komedyen” ve “En İyi Komedi Programı” ödüllerine layık görüldü.

Ödül konuşmasında “Üniversitelerden gelen ödüller, genç arkadaşların takdiri çok kıymetli. Bizim programımızın sloganı şu: Travmalarınıza gülün. Umuyorum ileride üzerine gülebileceğiniz travmalarınız olur, fazlası olmaz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” sözleri öğrencilerden büyük alkış aldı.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir