1. Anasayfa
  2. Dizi

İşte Duy Beni dizisinin tüm kadrosu ve konusu

İşte Duy Beni dizisinin tüm kadrosu ve konusu

Süreç Film imzalı Duy Beni dizisi yaz sezonuna damga vurmaya geliyor. Star’da seyirciyle buluşacak olan dizide Rabia Soytürk, Caner Topçu, Berk Hakman, Helin Kandemir ve Burak Can’ın rol alacağı ortaya çıkmıştı. Ali Balcı’nın yönetip Makbule Kosif’in ise kaleme aldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizide Durul Bazan, Murat Daltaban, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Sümeyye Aydoğan, Utku Çakır, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül ve İbrahim Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alacak.

“Bu dizideki tüm karakterler ve olaylar hayal ürünüdür. Ancak Unutulmamalıdır ki herhangi bir sorunun çözümü için atılacak ilk adım  onun farkında olmaktır” sloganıyla çekilecek olan dizide olaylar liseli Ekim’in yaşadığı trajik olayla başlıyor. Ekim okula giderken en yakın arkadaşı Meltem’e bir araba çarpar ve kaçar. Kazanın ardından Meltem’in belden aşağısı felç kalır. Tüm mahalleli kaçan aracın peşine düşer. Aracın girdiği yer karanlık sırları olan Doğru Koleji’dir.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir