1. Anasayfa
  2. Dizi

İşte Arka Sokaklar’ın yeni polisi

İşte Arka Sokaklar’ın yeni polisi

Fenomen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın ekibi sete çıkmak için gün sayıyor.
Orhan Oğuz ile Kerem Saka’nın yönettiği dizi 16. sezonunda da cuma akşamları Kanal D’de seyirciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Duayen sinemacı Türker İnanoğlu’nun kurduğu Erler Film imzalı dizinin ekibinden ayrılan Alp Korkmaz’ın ayrılığının ardından yeni polis olarak Emre Komiser rolüyle başarılı oyuncu Oğuz Peçe kadroya dahil olmuştu.

Merve Oflaz’ın ayrılığının ardından Arka Sokaklar’a katılacak kadın polis de merak konusuydu. O isim genç yıldız Deniz Çatalbaş oldu. Aynı zamanda 2020 Best Model 2.’si olan Çatalbaş’ın Aslı Komiser rolünü canlandırması planlanıyor.

Dizinin Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnaoğlu, Oya Okar ve Şevket Çoruh’lu yeni afişinde Oğuz Peçe, Deniz Çatalbaş ile Tunç Oğuz da yer alacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir