1. Anasayfa
  2. Dizi

İşte Ah Nerede’nin 4 yeni oyuncusu

İşte Ah Nerede’nin 4 yeni oyuncusu

Yeşilçam’ın Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun başrolünü oynadığı unutulmaz filminden yola çıkarak aynı isimle çekilen ‘Ah Nerede’ dizisi yakında Star’da seyirciyle buluşacak. Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin yazdığı Onuncu Ev imzalı dizide geçen günlerde oyuncu değişikliğine gidilmişti.

Oktay Çubuk ve Nil Keser’in başrolü paylaştığı dizinin yeni oyuncuları belli oldu. Dizinin yeni Ali’si Ferit Aktuğ oldu. Filmde Adile Naşit’in hayat verdiği Huriye rolü için Aycan Koptur seçildi.

Merve Nur Bengi’nin Burçak ve Miray Akay’ın da Seray karakteriyle kadrosuna dahil olduğu dizide Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Derya Alabora ve Ahsen Türkyılmaz kamera karşısına geçiyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir