1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlker Kaleli İspanyol dizisinde başrolde

İlker Kaleli önümüzdeki ay çekimleri başlayacak olan İspanyol dizisi 'La Pasion Turca'nın başrol oyuncusu oldu.

İlker Kaleli İspanyol dizisinde başrolde

Uzun zamandır yapacağı proje merakla beklenen ünlü oyuncu İlker Kaleli önümüzdeki ay çekimleri başlayacak İspanyol dizisinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçiyor. İspanyol Antenna 3 kanalının ‘La Pasion Turca’ adıyla çekeceği altı bölümlük dizide İlker Kaleli’nin partneri İspanya’nın dünyaca ünlü yıldızı Maggie Civantos oldu.

Inaki Penafiel’in yönetmenliğini üstleneceği dizinin 2,5 ay sürecek çekimleri kasımda İstanbul’da başlayıp Madrid’de devam edecek. İlker Kaleli’nin Yaman adında bir antikacıyı, Maggi Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi Türkiye İspanya hattında geçen meacera, aksiyon ve tutkulu aşk konularını işliyor.

İlk etapta Avrupa ve tüm Amerika ülkelerinde yayınlanacak dizinin daha sonra dijital platformlar aracılığı ile diğer ülkelere ulaşması planlanıyor. İlker Kaleli’nin uzun zamandır çekeceği yeni projesi merakla bekleniyordu. Kaleli projenin başrolüne geçtiğimiz yaz bir çok oyuncuyla yapılan görüşmelerin ardından seçildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuş Uçuşu dizisinin yeni yönetmeni kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir