1. Anasayfa
  2. Dizi

‘İlk ve Son’ dizisinin yeni bölümü blutv’de yayında….

‘İlk ve Son’ dizisinin yeni bölümü blutv’de yayında….

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin paylaştığı, Gülçin Kültür, Serkan Ercan, Şerif Erol, Sacide Taşaner, Ushan Çakır, Engin Alkan, Selin Yeninci, Tayanç Ayaysın, Ayta Sözeri’nin eşlik ettiği, Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘İlk ve Son’da, dünyada bir ilk olan yeni bir dil seçeneği var: Terapist çözümlemesi.

İzleyiciler, kendilerinden bir şey bulabileceği bu muhteşem aşk serüvenini, evlilik terapisi konusunda ülkemizde aranan isimlerden olan Psikolog Eren Yüksel’in yorumları ile dinleyebilecek.

Terapistin yorumları sayesinde ilişkinin kırılım noktalarını, kavga anlarında karakterlerin ruh hallerini bir profesyonelin gözünden öğrenebilecekler. Ayrıca dizi, terapistin çözümlemelerini ister alt yazı şeklinde, ister sahnelere belli aralıklarla girecek bir dış ses şeklinde öğrenme imkanı sunuyor.

Ayrı bir ses kanalı ile bir terapistin senaryoyu çözümlemesi dizinin benzersizliğine katkı sunuyor. Dünyada ilk olmasıyla heyecan veren bu yöntem, kendinden sonrası için birçok projeye ilham olacak gibi görünüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir