1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlayda Alişan'ın Ateş Kuşları'ndaki partneri belli oldu

İlayda Alişan'ın Ateş Kuşları dizisindeki partnerinin kim olduğu merak konusuydu.

İlayda Alişan’ın Ateş Kuşları’ndaki partneri belli oldu

İlayda Alişan “Seversin” dizisinin ardından “Ateş Kuşları” dizisinin başrol kadın yıldızı olmuştu. atv’nin yakında başlayacak olan dizinin ilk tanıtımı da geçen günlerde seyirciyle buluşmuştu. Ateş Kuşları’nın ilk tanıtımındaki çocukların çöplükte buldukları bebeği sahiplenip “Ali bu bebek bizim olsun mu? Sen babası ol, ben annesi.” demesi izleyenleri çok etkilemişti. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Benal Tairi’nin yapacağı diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizisw İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik’in başrolleri üstlendiği açıklanmıştı.

Dizinin diğer erkek başrol oyuncusu ise sonunda belli oldu. Bozdağ Film’in Avcı dizisi için adı geçen Burak Tozkoparan “Ateş Kuşları”nın yeni başrol oyuncusu oldu. Yakışıklı oyuncu, dizide İlayda Alişan’ın partneri olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burçin Terzioğlu’nun yeni projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir