1. Anasayfa
  2. Dizi

Haluk Bilginer’li Baba’ya çarpıcı isim

Haluk Bilginer’li Baba’ya çarpıcı isim
Haluk Bilginer atv için çekilecek olan Limon Film’in “Your Honnor” uyarlaması “Hakim”in gecikmesi üzerine Ay Yapım’la anlaştı ve hemen yeni adı Baba olan dizinin çekimlerine başladı.
Show TV’de ekrana gelecek olan dizinin ilk yayınlanan tanıtımı büyük heyecan yarattı. Haluk Bilginer’in Ödemiş’te yaşayan kalabalık bir ailenin reisi Emin Saruhanlı’ya hayat verdiği diziyi Çağrı Bayrak yönetiyor.
Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın yazdığı dizide Tolga Sarıtaş, Emin’in oğlu Kadir’e, Taner Rumeli de diğer oğlu Servet’e hayat veriyor.
Merakla beklenen dizide Servet’in eşi Münevver’i güçlü oyunculuğuyla tanınan Bihter Dinçel canlandırıyor.
Münevver ve Servet’in kızlarını yani Emin’in torunu Kübra’yı ise Damlasu İkizoğlu oynuyor. Büyük bir holding sahibi olan kardeşiyle küs olan Emin, yaşanan uçak kazası faciasından sonra ailesiyle İstanbul’a geliyor ve efsane dizi Yaprak Dökümü’ndeki hikâyeleri aratmayacak olaylar başlıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir